Tratamente corporale

Organismul ajunge sa depoziteze toxine si grasimi atat de bine, incat de multe ori nu reusim sa scapam de ele doar prin suport si dieta.
Impachetarile corporale va pot ajuta sa scapati toxine si celulita, ameliorarand totodata si aspectul vergeturilor.

Ce sunt impachetarile corporale?

Sunt proceduri cu ajutorul carora stimulam zonele cu probleme ale corpului pentru a obtine rezultatul dorit: tratarea celulitei, eliminarea retentiei de apa, imbunatatirea calitatii pielii, tonifierea corporala si slabirea in circumferinta. 

Exista mai multe tipuri de impachetari in functie de problema vizata, unele sunt la cald (in termocuverta), altele la rece (folosind fase elasice sau masti). Fiecare impachetare are un scop bine definit datorita ingredientelor active folosite si pentru fiecare in parte se folosesc creme si lotiuni cu ingrediente naturale (ex: cafea, ceai verde, alge marine, s.a.). In combinatie cu alte ingrediente active acestea asigura un rezultat final mai eficient.

impachetari corporale la rece

Impachetari la rece cu benzi elastice

Efectul imediat al acestui tratament este obtinut prin aplicarea unor benzi impregnate cu gel rece remineralizant, care contine o serie de ingrediente naturale active. Sub actiunea acestor substante se produce o reactie interna care determina o accelerare a arderii grasimilor.
   
Urmat cu regularitate acest tratament impiedica formarea de noduli adiposi, intensifica si ajuta circulatia sanguina, pielea devenind mai fina si mai elastica, reduce excesul de grasime si celulita. Impachetarile la rece cu benzi trateaza atat celulita cat si problemele circulatorii, eliminand senzatia de picioare grele si umflate.

Impachetari corporale la cald, la termocuverta

Sedințele de tratament la termocuverta constau în infasurarea pacientului intr-o patură electrica dubla care, prin efectul de sauna, permite slabirea localizata doar in zonele dorite. Temperaturile ridicate obtinute prin radiatiile infrarosu de pana la 70 grade, aplicate local, in zonele cu “probleme”, duc la arderea rapida a tesutului adipos si la accelerarea semnificativa a metabolismului celular si a procesului de eliminare a toxinelor si a lichidului tisular in exces. Astfel, se produce o detoxifiere a organismului si scaderea retentiei de apa.

impachetari corporale la cald

Preturi Impachetari Corporale

  • Impachetari corporale la cald, la termocuverta: 150 RON/1 ora
     
  • Impachetari la rece, cu benzi elastice: 150 RON/1 ora
Scan the code